2009/02/18

cauchemars.


flera nätter i rad har jag sovit riktigt uselt. vänt och vridit på mig, och vaknat var femte minut, genomsvettig. igår var det likadant och eftersom jim väckte mig klockan åtta, för att hans mobil ringde och han ville att jag skulle svara [?] kunde jag aldrig somna om igen efter det. och inatt kulminerade eländet.
 
barnens mamma skulle komma tidigt och hämta kevins hockeygrejer, så de skulle stå i hallen, och eftersom jim jobbade natt skulle dörren alltså vara olåst, så att hon skulle kunna komma in utan att väcka mig. jag hatar att sova med olåst dörr eftersom jag är mörkrädd, och det bor en massa freaks här. så när jag väl lyckades somna, totalt utmattad klockan fyra, så tog det tre kvart innan jag hörde någon gå i lägenheten. då jag inte visste vad klockan var så trodde jag att det var jim som hade kommit hem ifrån jobbet, men det var ju, såklart, ingen där.
 
med hjärtat i halsgropen gick jag och lade mig igen. ungefär tio minuter efter att jag lyckades somna om drömde jag att någon lutar sig över mig i sängen och väser "wake up". jag flög upp ur sängen! sen vaknade jag ännu en gång av att det lät som någon gick omkring härinne, men att det inte var någon där! jag avlider. jag hatar att sova ensam. och det värsta av allt? hon hade inte ens varit och hämtat hockeygrejerna!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...