2009/03/24

the bra is back in town.

för cirka tre år sedan var vi på fest, jag och jim, hemma hos en av hans arbetskompisar. vi kan kalla honom "t". vi skulle låna hans kusins lägenhet att sova i. 
 
det första kusinen gjorde när vi kom dit var att visa runt oss i lägenheten. det allra första han gjorde faktiskt, var att gå fram till kylskåpet, där det satt ett studentkort på sanna nielsen [sångerskan], kupa händerna runt fotot och säga "det här är min älskade kusin", och vi bara "okej?". 
 
hur som helst gick vi ut och partajade hela natten lång, ända tills morgonen då vi praktiskt taget kröp hem till kusinens lägenhet och somnade bums.
 
vi vaknade cirka sex timmar senare av att båda kusinerna stod vid fotändan av sängen och...flexade! nej jag skämtar tyvärr inte. när vi lyckats vakna till liv och stigit upp hade de lämnat ett långt meddelande på jims mobil [äs: jims mobil!] där de sa, att om jag någonsin tröttnar på honom så var jag fullt välkommen att bli ihop med någon av dem. det sista vi upptäckte innan vi stack därifrån var att min bh var borta, vi kollade överallt men hittade den ingenstans...
 
 
igår [alltså ungefär tre år senare] var jim på firmafest hemma hos T. kusinen kom dit, och slängde MIN BH på bordet framför alla med ett nöjt flin och sa något i stil med "jag tror att den här tillhör din flickvän". han hade alltså snott min bh, och av någon anledning sparat på den i tre år [den var tack och lov i precis samma skick som senast] och vad försökte han göra egentligen? skulle han göra jim svartsjuk? underlig strategi isåfall, eftersom jag hade varit med jim hela den kvällen, och han dessutom hjälpte mig leta efter bhn dagen efter. helsjukt!
 
för övrigt så kom han [jim] hem packad mitt i natten, väckte mig där jag låg och sov, berättade allt som hade hänt minst två gånger, drog med mig upp, korkade upp en cider till mig och en whiskey till sig själv, och började steka vårrullar klockan fem på natten!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...