2013/11/26

ikea.


Vilken dag! Full rulle hela tiden. Med dels hot och dels fjäsk, lyckades jag övertala Jim att åka till IKEA. Vid tolvtiden skulle vi egentligen ha åkt hemifrån - vi åkte vid två! Handlade mat först av allt [ej smart] sen åkte vi då vidare till IKEA, där vi fick tag i allt vi "behövde" förutom värmeljus - som väl ändå var det vi verkligen behövde, haha.
 
Vi åt på IKEA också, jag åt laxlasagne med tomatsås, det var riktigt gott faktiskt, och billigt. Sen blev jag nästan utskälld av en tant som "reserverat" två platser med sina jackor - och det hade väl inte varit så konstigt, om inte hela restaurangen var knökfull av glada pensionärer som kalade loss på det extremt billiga julbordet, det går ju inte liksom att tro att två personer kan få två meters bänkplats för sig själva, när folk nästan får stå upp och äta! Jag retar mig sjukt mycket sådant beteende!
 
Sen åkte vi till Apoteket, och vidare till Moshimoshi, där jag införskaffade två burkar algsallad, sen till svärföräldrarna på en snabbvisit då min svärfar kommit hem ifrån lasarettet idag. Snabbt hem och skjutsa Tilda till hockeyn och packa upp IKEA-varor och tinade laxfiléer och annat [jag sade ju att det inte var smart att handla mat först], hjälpa Kevin med läxan, organisera alla tidningar i mina nya fina [nåja] tidskriftssamlare och göra California rolls, som jag avnjutit just nu, med algsallad till, mums!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...