2014/02/06

la douleur dans le corps.


det har varit glest med inlägg i veckan, och det beror på att jag i måndags tog en medicin som ska stärka mitt skelett. istället fick jag en sån vansinnig smärta i hela kroppen att jag inte kunde röra mig! det kändes som att jag blivit brutalt misshandlad och sparkad över hela kroppen, jag har aldrig varit med om något liknande.
 
igår kom jim hem till mig på morgonen för att HJÄLPA MIG STIGA UPP UR SÄNGEN, fixa lite frukost och förbereda en liten middag som jag bara kunde värma upp sen [min hjälte!] jag har självmedicinerat mig på morfin och extremt starka värktabletter som jag haft liggande efter en gammal benskada.
 
vi tillbringade några timmar på akuten idag. jag tog prover och fick svaret att smärtan KAN bero på medicinen, men den KAN också bero på en inflammation. därefter skickades jag hem igen, med uppmaningen att jag skulle återkomma om det blir värre [!] annars är det bara att köra på med min självmedicinering tydligen? det var de trehundra kronorna rakt i sjön...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...