2016/11/03

en bok, en lista & ett mellanmål.

För ett tag sedan tipsade Lovisa Barkman, som uppenbart har ett samarbete med NAKD om att man kunde köpa boken Kate Moss by Mario Testino där, lite rabatterat. 499 kronor kostade den innan dragen rabatt. WTF? Tänkte jag, "Har inte jag sett den mycket billigare på till exempel bokus?" Och jo, det hade jag, så vips låg den i min varukorg och några dagar senare i min brevlåda. Jättefin, hur som helst.

Vad skrämmer dig? Allt, jag är extremt lättskrämd, och hoppar till så fort någon kommer in i köket till exempel. Ej bra personlighetsdrag om en jobbar som hotellreceptionist, för övrigt. En gång öppnade Jonne bildörren när jag satt och väntade på Jim utanför ICA och jag blev seriöst så skrämd att jag höll på att svimma, fick ont i hjärtat av skräck, helt sjukt.

Vad gör du just nu? Kollar på andra säsongen av Gossip Girl

Vad peppar dig? Musik!

Vad får dig att gråta? Massor av saker, mest människor som är elaka mot djur, jobbar med djurförsök eller i köttbranschen, förstår inte hur man kan göra det. Såg cirka tre minuter av en dokumentär om en kycklingfabrik, där hönorna blev sparkade in i någon slags avlivningsmaskin, innan jag fullkomligt bröt ihop. Ett Youtubeklipp där en kille sparkade på en katt gjorde mig psykiskt dålig i en månad, etc.

Grät för någon dag sedan när jag hörde på radion om en familj där fyra av fem familjemedlemmar brunnit inne. Den femte, en femtonårig flicka hade inte varit hemma och därmed överlevt, tycker så fruktansvärt synd om henne!

Grät också när jag mot bättre vetande började kolla på Malou efter tio-klipp på Youtube. Rekommenderas ej om du är känslig...

Vad är det sista du tänker innan du somnar? Ingen aning

Vad måste du ha hemma i matväg? Det växlar hela tiden, men just nu - Avokado, Oatlys cream cheese, koriander, gurka, kaffe, vegansk parmesanost och spaghetti.

Vad läser du just nu? Ingenting, förutom modetidningar och bloggar, men jag ska snart börja på Mästaren och Margarita av Michail Bulgakov.

Vad är skönt? Att vakna utvilad på morgonen och ligga och dra sig under ett perfekt tempererat täcke.

Vad gör du när du är arg? Skriker, gråter, slår i dörrar och lådor, röker, plus massor av ej genomtänkta saker som jag får sota för när jag lugnat ner mig igen...

Vilken är din vanligaste hälsningsfras på sms? Oftast går jag nog bara rakt på sak. "Hej" om det är någon som jag inte känner särskilt väl.

Vad är du avundsjuk på? Just nu är jag sjukt avundsjuk på Jonne som äter svamprisotto på Vapiano.

Vad brukar folk kalla dig? Allt möjligt skit, Hetty, Hejjan, Akke, Hejdådi, you name it, men det är ändå bättre än mitt riktiga namn, haha, eller alltså, jag heter Heidi, och det uttallas Hejjdi, inte Hayydi. Så när det uttalas rätt är det helt okej, men när det uttalas fel [vilket egentligen är rätt, man ska ju låta som man kommer från Nazityskland när man uttalar det så hatar jag det, och det är ju 99% av tiden. Jim kallar mig "Bambi" och "älskling" och det är allra bäst och gulligast såklart ^^

Vad är det gulligaste som finns? Mina husdjur ♥

Vad såg du senast på en scen? Saraha på Växjö Pride tror jag, men jag är inte helt säker...

Vad vill du rekommendera? Avokado

Eftersom jag inte var hungrig när Jim åt [jag är nästan aldrig hungrig numera, har ingen aning om varför], så fixade jag bara ihop ett snabbt mellanmål, men det blev sjukt gott. Skivad tofu [Astrid & Aporna ~ Champinjon] + Majonäs [Astrid & Apornas Mayo original] + picklade morötter + sweetchilisås + koriander = Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...