2016/11/02

knäppa fakta om våra husdjur.

Teddy har matvägrat i flera dagar, han hatar både hundmat och hundgodis, men vill alltid äta det VI äter, om vi så satt och åt jalapeños direkt ur burken, vilket vi inte gör, men du fattar. Jag fick en provpåse av hundmat på posten igår som vi tänkte låta honom testa. Det var bara det att vi knappt ens hann lägga upp maten, innan Pepsi var där och smaskade i sig hela härligheten. Så vi fick ge Teddy kattmat istället...som han vräkte i sig! Kul också att Pepsi i vanliga fall kan äta hundmat, så länge hon inte ser att det är hundmat, så hon kan smaska i sig hur mycket som helst, men skulle hon gud förbjude SE att det kommer ifrån en hundmatsburk så surar hon ihop och slutar att äta direkt :'D


Varje gång Pepsi är störig [vilket är hyfsat ofta], krafsar på möbler, försöker öppna köksluckor, et cetera, så har Teddy lärt sig att skvallra på henne! Så han springer fram till henne och skäller för att vi verkligen ska se och skälla på henne också, och berömma honom såklart!

Pepsi tänker ständigt ut nya sätt att charma oss, nu har hon kommit på att hon är "gullig" när hon sträcker ut sig, sådär man gör när man just har vaknat du vet. Härom dagen gick jag ut och in i köket fyra gånger på bara några minuter, och hon gjorde detta varje gång! Hahaha!

Vi har upptäckt att Pepsi har en "fredad zon". Om hon och Teddy jagar varandra runt huset, och hon springer in under tevebänken, där han lätt skulle kunna komma in, så låter han henne vara ifred där! Tills hon går ut igen och han kastar sig över henne, hur konstigt är inte detta? Hur har de kommit överens om det???

Pepsi har lärt sig att knacka på dörren när hon vill in! Ingen liten kattknackning liksom utan det låter som en grov skogshuggarknackning. Första gången blev jag livrädd när det knackade, tittade ut, såg ingen. Det knackar igen -högt - tittar ut - ingen där et cetera. Ingen har lyckats se hur hon gör heller eftersom hon slutar så fort någon är i närheten.

Båda, men mest Teddy, blir supersvartsjuka om man gosar med Pepsi eller Jim. Om jag och Jim ligger i sängen måste han få komma upp och vara med, han springer runt-runt sängen, gläfser, halvskäller et cetera tills någon lyfter upp honom, för ja just det, han låtsas att han inte kommer upp i sängen fast både Jim och jag har sett honom hoppa upp i den utan minsta problem! Lyfter Jim upp Pepsi blir Teddy jätteavis, och tvärt om. Får den ena mat måste den andra ha också, ska den ena gå ut måste den andra ut i samma sekund. Samtidigt är ju Pepsi ganska bitchig, blir hon upplyft kollar hon först om Teddy är i närheten och SER det, för jisses vad hon kråmar sig och gosar in sig isåfall, är han inte det får man ett hyfsat oengagerat gos tillbaka, på max någon minut, lol.

När Jim går nattrundan med Teddy följer Pepsi med! Hela vägen, springer gärna runt dem och verkligen visar för Teddy att hon minsann inte har koppel! Hahaha. Jim älskar de här promenaderna!


Dessa djur alltså! ♡ ♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentarer publiceras direkt utan granskning, du som kommenterar ansvarar själv för innehållet i kommentaren. jag uppmanar dig att använda en vänlig ton, och ett civiliserat språk.


mille bisous, edie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...